We are looking for you!

Het Haartheater maakt het kleuren van haar persoonlijk en leuk, ambitieus en toch benaderbaar. 

Onze missie is om onze klanten te helpen en te inspireren. Het Haartheater is een uniek concept en wij zullen er altijd naar streven om ons te blijven onderscheiden. Iedereen in ons team speelt een cruciale rol om onze missie tot leven te brengen: All for the Love of your hair! 

Ongeacht de functie geloven we dat alle collega's een stem hebben en toegang hebben om hun gedachten te delen, want we staan we allemaal gelijk in de wedstrijd. Onze collega's zijn gepassioneerd, gedreven, ondernemend en collegiaal. Waar we sterk in zijn is dat we diversiteit aan achtergronden, gedachten en meningen omarmen en onderweg hebben we veel plezier en maken we vooral mooie dingen. 

Creative Director Haircolor

  • De Creative Director HAIRCOLOR draagt ​​bij aan ons interne offline en online creatieve team.
  • De Creative Director HAIRCOLOR leidt en communiceert de esthetiek van Het Haartheater naar het creatieve team.
  • Verhoogt de esthetiek en ondersteunt tegelijkertijd de algemene richting van het Het Haartheater.
  • De Creative Director HAIRCOLOR bedenkt campagnes tot een ongekend niveau. Gaat ideeën van concept tot creatief tot uiteindelijke uitvoering brengen, zowel online als offline. 

Lees hier meer over deze functie

Haircolorist

Je bent een colorist die van afwisseling houdt. Balayages, free hand technieken, highlights, babylights, teasylights, full bleach, color corrections en natuurlijk de standaard Classic Covers. Je laat klanten er op hun best uit zien én voelen, dit is wat jou drijft. 

  • Je bent fantastisch in Hair styling en föhnen. 
  • Je doet alle soorten haarkleuringen 
  • Extensions (niet vereist, maar zou leuk zijn als je dit zou kunnen)
  • 2+ jaar salonervaring als Colorist
  • Je weet een uitzonderlijke service te geven en je bent sterk in je communicatieve vaardigheden.

Lees hier meer over deze functie

Allround Topstylist

Je knipt klanten met behulp van basis en geavanceerde kniptechnieken. Je weet wanneer je welke techniek toepast. Heb je iets niet helemaal onder controle? Wij leren het je! Heb je een techniek die wij nog niet toepassen? Dan leren wij dit graag van jouw!

Lees hier meer over deze functie

Salon Assistant

Wil jij beginnen in de kappers wereld? Dan is de functie salonassistent iets voor jou!

Je werkzaamheden bestaan uit het wassen, drogen en stylen van het haar. Je houd je bezig met het opbrengen en uitspoelen van haarkleuringen. 

Daarnaast kunnen je werkzaamheden ook bestaan uit de verkoop van producten voor thuisgebruik en het plannen van salonwerkzaamheden. Uiteraard help je mee om het klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Je zorgt voor een goede kop thee, koffie, wijntje  en een lekker tijdschrift. 

Verder ligt het een beetje aan jezelf: als jij ons laat zien dat je al heel snel een ster bent in highlights zetten of een Classic Cover dan kan je het wat ons betreft zo snel mogelijk gaan doen. Is föhnen nu al je passie? Dan zetten we je daar al op in. 

Lees hier meer over deze functie

Wil jij deel uitmaken van een leuk fashion-forward team? We gaan graag samenwerken met zowel nieuwe als ervaren Professionals. Is het tijd voor jou om een andere pad in te slaan en heb je zin om iedere dag met plezier naar je werkt te gaan waar je vooral mooie dingen maakt? Reageer of kom langs!

Vind hier al de vacatures