Bezorgen & retourneren

Bezorgen

 

Als je een bestelling plaatst bij hethaartheater.nl kun je kiezen uit een aantal bezorgmethodes. Hieronder vindt je meer informatie. 

Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste bezorgmomenten. Ga naar de site van PostNL voor meer informatie.

 

 1. Pakket laten bezorgen door PostNL
 • Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Een bestelling na 16.00 uur, wordt de volgende dag verzonden. Je ontvangt een e-mail als de bestelling is verzonden.
 • In deze periode is het mogelijk dat je pakket een dag later wordt verzonden dan aangegeven.
 • Als je niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. U ontvangt van PostNL een kaartje met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op de track & trace zien waar het pakket kan worden opgehaald. Het pakket blijft op het PostNL-punt 1 week liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden.
 • De kosten bedragen € 4,95 per bestelling. Een bestelling boven de € 50 euro verzenden wij binnen binnen Nederland gratis

 

Wij verzenden alleen binnen Nederland:

 1. Pakket ophalen in een van onze salons
 • Hierbij kies je in welk filiaal je het pakket wilt afhalen

 

- Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst, dan kun je deze doorgaans binnen 3 werkdagen ophalen bij de door jouw gekozen Haartheater Salon. Let op: je ontvangt van ons bericht wanneer het pakket voor je klaar ligt in het gekozen filiaal.

- Wanneer je de bestelling afhaalt, dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen (paspoort, ID card of rijbewijs). Ook dien je de orderbevestiging uit te printen en te overhandigen. 

 • Aan deze service zijn geen verzendkosten verbonden.
 1. Pakket op een ander afleveradres laten bezorgen (als cadeau)
 • Als je ervoor kiest de bestelling (als cadeau) op een ander adres dan het factuuradres te laten bezorgen, wordt de factuur niet meegezonden.

 

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van je bestelling blijkt dat een product dat je besteld hebt, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

 

Uitzonderingen

De genoemde levertijden gelden voor leveringen binnen Nederland. 

Bestellingen die op zaterdag zijn gedaan worden niet op zondag geleverd. Bestellingen die op vrijdag ná 16.00 uur voltooid zijn, worden op maandag verzonden.

Rondom extra drukke periodes, zoals de feestdagen in december (kerst en oudjaarsdag) en in het voorjaar (Pasen en Pinksteren), kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.  

 

RETOURNEREN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 8 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 8 dagen ná de dag waarop je (of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is) het product fysiek in bezit heeft ontvangen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons schriftelijk op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wilt herroepen. voor naar  [email protected]

Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden vóórdat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de producten onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 8 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 8 dagen is verstreken. Wij vragen je om voor het retour zenden van (een deel van) je bestelling contact op te nemen met onze klantenservice. 

Garantie en non-conformiteit

Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als klant van Het Haartheater heb je recht op een goed product. Is het product niet wat je ervan verwacht had, neem dan contact met ons op. Dan zullen we samen tot een oplossing komen. Je kunt ons bereiken via de telefoon, email en email.

Het retouradres

De artikelen kunnen naar onderstaand adres geretourneerd worden:

HET HAARTHEATER CENTRUM BV

T.a.v.: Webshop Retouren

Weteringschans 140

1017 XV AMSTERDAM

 

Manier van retourneren

Wij verzoeken je om de producten in de originele verpakking én in originele verzendverpakking of vergelijkbare doos naar ons terug te sturen. Alle producten die retour gestuurd worden, worden nauwkeurig beoordeeld op gebruik en eventuele beschadigingen. Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn wat het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen, als het product gebruikt is of een verzegeling is gebroken dan mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen. Hygiene producten zoals cosmetica en haarverzorging/styling waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

 

Terugbetaling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen.* Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins in hebt gestemd; in ieder geval zullen we je voor terugbetaling geen kosten in rekening brengen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt kunnen aantonen dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient het retourbewijs te bewaren totdat het aankoopbedrag is teruggestort.

 

Geldteruggave op basis van betaalwijze:

- Betaald met iDeal, creditcard of PayPal: het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op je bank- of girorekening teruggestort.*

Verzendkosten

Als je verzendkosten voor de retourzending hebt betaald, krijg je je verzendkosten in twee gevallen terug:

 1. Een artikel uit de zending is beschadigd, verkeerd geleverd of anderszins niet correct geleverd. De verzendkosten worden in dit geval vergoed volgens de betaalmethode van aankoop.
 2. Je herroept je order op basis van gegronde reden. Wij beschouwen de volgende redenen als gegrond:
 • Je hebt een verkeerd artikel gekregen.
 • Het artikel is kapot of beschadigd.

Het geven van een reden voor herroeping is overigens niet verplicht.

 

Retourneren in onze winkels

Je kunt natuurlijk ook altijd je zending terugbrengen in een van onze filialen *, echter, deze zijn alleen te retourneren via het herroepingsformulier van de webshop.

Bij retourneren van de gehele zending kun je ter plekke zelf kiezen of je de verzendkosten als voucher of volgens de betaalmethode van de aankoop terug wilt ontvangen. 

 

 • Rond drukke periodes zoals november en december, kan de afhandeling van je geretourneerde bestelling vertraging oplopen. Je wordt op de hoogte gehouden over de actuele levertijden in het bestelproces.