Over ons

Het Haartheater is opgericht in 2008 door de Founders Joost & Ferry en staat bekend als een van de luxe salons van de stad. Met de beste en leukste coloristen, stylisten, barbers, blow-out artists, extension specialisten, en beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beauty wensen te voldoen.

Even indrukwekkend zijn de salons zelf, Het Haartheater is een originele salon met een cosmopolitische uitstraling, maar toch met een boetiek gevoel. Een onmiddellijk herkenbare uitstraling, ruim en licht van opzet. Gevestigd in het Centrum en Oud Zuid in de hoofdstad.

Het Haartheater staat met name bekend om hun signature blond kleur, natuurlijke brunettes, stralende koper en- roodkleuren, curly cuts en fabulous blowouts.

Droom je al jaren van extensions als opvulling of een verlenging of heb je pluizig haar dat getemd moet worden, ook dat kan! We hebben keratine specialisten in huis die een behandeling kunnen maken gebaseerd op de wensen die je hebt. 

Heb je weinig tijd en wil je je wenkbrauwen ook gekleurd of bijgewerkt hebben? Onze beauticians kunnen dit voor je doen in de tijd dat je in de kleur zit. Wat hebben we nog meer? Biab, gelpolishes, gellak ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Ga je online boeken dan snappen we dat dit lastig kan zijn. Iedere stylist bij Het Haartheater heeft zijn eigen specialisme waardoor er een op maat gemaakte en unieke service wordt gegarandeerd die aan jou behoeften voldoet. Om zeker te zijn van de juiste match met de stylist is het verstandig te bellen naar een van onze salons of je wensen per mail naar ons toe te sturen. ([email protected])

Wij zullen er voor zorgen dat we de perfecte match maken. 

Door onze expertise en creatieve benadering zul je je bezoek aan het Haartheater op een comfortabele en aangename manier als het ultieme verwen moment ervaren.

Het Haartheater is meer dan een salon. Welkom bij ons!