Team

Centrum

JUDITH

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST, CURL SPECIALIST & STYLIST

Judith haalt haar inspiratie uit de natuur en van de straat. Dit levert een combinatie van relaxed en urban. Dat zie je terug in haar creaties, op natuurlijke wijze wordt jouw beauty benadrukt. Zelf is ze voorzien van weelderige krullen, dus je begrijpt meteen waarom zij de curl specialist is!

“Never say never and never say forever”

@judith_het_haartheater

MARJOLEIN

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST, HIGHLIGHT SPECIALIST & STYLIST

Er is niemand die highlights zo subtiel aan kan brengen als Marjolein. Ze creert kleurschakeringen die op natuurlijke wijze in elkaar overlopen. Dit gecombineerd met haar talent voor knippen en stylen maakt haar een topper binnen Het Haartheater!

“Let the beauty of what you love be what you do”

@hairbymrjln

 

FLEUR

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Fleur heeft 4 jaar ervaring en haar grootste passie is alles rondom beauty. Ze kan uren op Instagram, Pinterest, youtube en Instagram zoeken naar de laatste technieken op het gebied van beauty en styling. De opgedane inzichten deelt ze graag met jou en dat kun je terug zien in de spiegel na een behandeling van haar.

"The purpose of our lives is to be happy"

@fleur_het_haartheater

 

GEESJE

HAIRSTYLIST

Met haar 4 jaar ervaring als haarstylist zorgt zij ervoor dat jij altijd met een prachtig kapsel de salon uit loopt. Je kan bij haar terecht voor zowel kleuringen als het laten knippen van je krullen! Volgens Geesje is een goed advies gesprek key, vanuit daar zal zij samen met jou als klant kijken naar wat het beste bij je past. Geesje is altijd in voor een gezellig gesprek maar geeft jou ook de ruimte om lekker te kunnen ontspannen in de stoel!

“Good hair, good vibes”

@hairbygees

GIUSI

COLORIST | STYLIST

Ik ben een energieke en ervaren haarstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Na mijn opleiding en het starten van mijn carrière in mijn geboorteland Italië, heb ik gewerkt en ben ik mij verder blijven ontwikkelen in enkele van de meest trendy salons van Londen. Ik vind het leuk om creatieve stijlen te maken, waarbij ik inspiratie haal uit kunst en mode, een aangeboren liefde die me op de hoogte houdt van de huidige trends. Ik heb oog voor de behoeften en verwachtingen van klanten waardoor ik hoog scoor op de klanttevredenheid die me weer helpt om een ​​loyaal klantenbestand op te bouwen.

“Nourish your hair as you nourish yourself”

FEMKE

COLORIST/STYLIST

Elke dag is anders en dat maakt dit vak zo leuk! Ik kan mijn creativiteit kwijt bij mijn klanten bij Het Haartheater en vind het belangrijk om een mooie coupe te creëren met een kleur die het beste bij mijn klant past. Naast een mooie frisse kleur vindt ze styling ook belangrijk, vraag haar gerust om product-en styling advies voor een mooie langhoudende look!

"Less perfection, more authenticity"

JOELLE

STYLIST | COLORIST

Joelle is een echte kleurspecialist! Ze weet met de juiste kleur de natuurlijke schoonheid van haar klant versterken. Met ruime ervaring in highlights, balayages en creative colors afgerond met de juiste verzorging en de perfecte styling verlaat jij stralend de salon. Heb je vragen over een product? Vraag het haar gerust, ze helpt je graag verder!

"Dont stop untill your proud"

@hairbyjoelle.x

INDY

JUNIOR STYLIST

Al vanaf dat ze een klein meisje was wilde ze kapster worden. Op dit moment zit ze in het 2e jaar van de kappersopleiding en wilt haar passie verder ontwikkelen en doorgroeien als colorist en stylist van heren.

"If it’s still in your mind, it is worth taking the risk”

 

DANI

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Dani heeft vanaf jongs af aan al veel mogen meekijken bij fotoshoots en fashion shows. Ze houdt van de stad en de reuring. Haar wasmassages laten je ontspannen en Dani’s blowdry’s wil je iedere dag! Boek nu jouw afspraak bij Dani!

"Invest in your hair, it’s the crown you never take off!"

 

SIETA

HAARSTYLIST | CREATIVE COLORIST

Sieta maakt al 14 jaren het liefst elke dag mooi haar met zo nu en dan een boeiende opdracht erbij en het geven van een training. Zo werkte zij mee aan de metamorfose bij het live tv-programma Thuis op Zondag, een shoot voor Linda en Libelle zomerweken.
Sieta houdt ervan om mooi haar te creëren en laat zich inspireren door de natuur, social media, haar collega’s en mode. Op basis van al deze zaken maakt ze het mooiste bij jou zichtbaar.

“The world is yours”

@Sieta_homan

RACHEL:

STYLIST

Rachel werkt nu 4 jaar bij Het Haartheater en is een reisende ster. Ze heeft 3 keer deelgenomen aan de Coiffure Award en is twee keer genomineerd geweest! Ze volgt enthousiast de nieuwste trends en technieken. Rachel heeft een scherp oog en is een goede luisteraar, want voor haar is de klant haar grootste inspiratie.

"Your hair is the piece of clothing you wear every day, so take good care of it."

@rachelkroonhair

 

ANDRE

STYLIST | COLORIST

Andre is met zijn bijna 30 jaren ervaring een van de routiniers in het Haartheater met veel verstand van de waardering voor schoonheid of goede smaak. Hij heeft altijd een luisterend oor. Andre haalt zijn inspiratie uit architectuur, design, kunst en muziek en wordt gelukkig van het creatief bezig zijn met textiel en haar.

"Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness"

@69andretimmermans

KARIS

BOOKER

Naast mijn werkzaamheden als receptioniste bij Het Haartheater ben ik fashion stylist voor diverse tv programma’s, commercials en bladen. Sinds 2 jaar heb ik mij ook toegelegd op een andere passie; interieurs en de (re)styling ervan.
Doordat je als stylist veelal zelfstandig werkt is Het Haartheater de perfecte afwisseling voor mij. Hier werk ik samen met de allerleukste collega’s en klanten met never a dull moment during the day en uiteraard het werk als receptionist bij Het Haartheater. Naast mij werk hou ik erg van sporten , gezelligheid met vrienden en collega’s en heel af en toe een wijntje.

DESIREE

BOOKER

Een goede service voor al je afspraken, dat is waar zij naar streeft. Haar doel: dat jij met een glimlach de deur uitloopt. Zelf geen stylist of beautician maar als je Desiree hoort praten over beauty zou je bijna denken dat ze het wel is!

"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain."

@desiree.vos

 

Uptown Zuid

BERTIL

COLORIST, STYLIST & GREAT LENGTHS SPECIALIST

Bertil is na 14 jaar werkzaam geweest te zijn Oostenrijk voor de liefde naar Amsterdam gekomen. Inmiddels is Het Haartheater zijn tweede grote liefde waar hij als allround stylist al 11 jaar aan het werk is. Met flair knipt hij scherpe bobs maar kan je lokken ook in een weelderig kapsel veranderen door het inbrengen van Great Lengths Extensions. Bertil luistert goed naar de wensen van zijn klanten en combineert dit met zijn expertise.

“Life is too short to have boring hair”

@bertiltimmer

MIKA

COLORIST & STYLIST

Als je aan Mika denkt, denk je aan glamour. Gecombineerd met zijn grote passie voor haar zie je het terug bij zijn klanten. Hij is gespecialiseerd in seamless blonds en genuanceerde brunettes. Met zijn voorliefde voor big hair wordt dit perfect gestyled tot een kapsel de rode loper waardig!

“Let your hair do the talking!”

@mikavanleeuwen

JULLIËT

STYLIST | COLORIST

Na afronding van de opleiding tot haarstylist is Julliët kort werkzaam geweest in een andere branche. Dit bracht haar echter niet wat zij had verwacht. Zij miste het werk als haarstylist en de mogelijkheid om haar creativiteit tot uitdrukking te brengen. Julliët wil zich graag specialiseren in haar grote passie, het kleuren. Zij wordt geinspireerd door Pinterest en Instagram.  

“It’s the will, not the skill”

@julliet.baas

BENTE

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Bente heeft een passie voor gekleurd haar met een natural look. Ze overlegt met klanten om een kleur te ontwikkelen die hen past, van bright blondes tot caramel brunettes. Deze zorgvuldigheid zie je ook terug in haar creaties. Toch liever wat langer haar, dan kan ze dat met extensions voor je regelen.

Be yourself, you look beautiful like that!

@hairby.bente

HODA

HAIRSTYLIST 

Hoda maakt de mooiste creaties. Van kleur tot knippen, ze accentueert altijd de mooie features van haar klanten. Lange lokken knippen is echt haar ding. Ze weet het zo te knippen dat het altijd goed valt! Hoda houdt van een gezellig gesprekje en zorgt er altijd voor dat jij op je mooist het Haartheater verlaat.

"Live every day like it’s your birthday."

@hodafarzanyar

QUINTY

COLORIST | STYLIST

Quinty heeft 7 jaren ervaring en is allround en gepassioneerd en laat zich onder andere inspireren door de Kardashians. Balayage, Highlights of een Classic Cover, ze maakt er altijd een feestje van. Quinty luistert altijd goed naar jou en zorgt ervoor dat als je de deur uitgaat het totaal plaatje er perfect uitziet.

"Shine bright like a diamond"

@hairlooksbyq

  

PARASTOO

HAIRSTYLIST & COLORIST

Met Iraanse roots weet Parastoo als geen ander hoe ze dik, vol & donker haar van Perzische vrouwen kan transformeren. Haar expertise omvat balayage, highlights en creative colorwork. Ze transformeert donkere kleuren in lichtere tinten, voegt volume en lengte toe met hairextensions en je kunt haar boeken voor de beste Keratine behandelingen in Amsterdam! 

Maak nu een afspraak bij onze salon Uptown Zuid!

"Hairdressing is not a job, it’s a craft"

SUZY

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & ALLROUND STYLIST

Suzy zit ruim 9 jaar in het vak en heeft in verschillende salons gewerkt, zowel in Armenië als Nederland. Inmiddels is ze een allround stylist. Kleurcorrecties en make-overs ziet ze als een uitdaging waarbij ze creatief en out of the box te werk kan gaan. Maar op de eerste plaats komt het zorgvuldig en met respect behandelen van het haar: gezond haar is the key!

"The sky is the limit"

ISA
JUNIOR STYLIST
 
Isa is ambitieus en neemt het vak heel serieus. Zo kijkt ze eerst naar de persoon en vindt dan de passende look. De classic cover techniek en blow outs beheerst ze volledig en nu wilt ze zich toeleggen op balayage, face frames en babylights. Daarnaast is ze gespecialiseerd in extensions. Op social media is ze altijd op zoek naar de laatste trends en kleurtechnieken.
 
"Be the energy you want to attract"
 

Pauline

HAIRSTYLIST 

Ik ben Pauline, 24 jaar en zit nu 4 jaar in het kappersvak. Hiervoor werkte ik in de hotelwereld en heb ik veel gereisd. Nu kan ik mijn passie voor haar en service toepassen in dit geweldige vak. Ik laat mij inspireren door de nieuwste trends en door mijn klanten zelf. Kleur en het juiste kapsel halen het beste in jou naar boven. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk en laat dat ook graag zien! Wees jezelf, laat je inspireren en ik zal alles uit de kast halen om jou te laten stralen.

 

Mira

HAIRSTYLIST & COLORIST

Mijn naam is Mira en ik zit vanaf mijn zestiende in het vak. Ik heb door de jaren heen een enorme passie ontwikkeld voor het kleuren. Niet alleen de verschillende technieken laten mijn hart sneller kloppen maar ook de theoretische kant van het kleuren. Ook houdt ik mij bezig met de educatie binnen het Haartheater. Ik vind het het mooiste om de passie, talent en skills te zien groeien bij mijn collega’s die ik training geef.

"Let your hair do the talking"

Geerte

HAIRSTYLIST & COLORIST

Hi, mijn naam is Geerte.
Tijdens mijn 10 jaar ervaring in de branche ben ik verliefd geworden op de diversiteit en de altijd veranderende tempo van het werk. Elke klant is anders, en ik ben altijd vastbesloten om ze blij en opgewonden de salon te zien verlaten om te pronken met hun nieuwe look.

'Always do you, but let me do your hair"

  

BRAM

ASSISTANT

Al van jongs af aan ben ik bezig met haarstyling en cosmetica.

Een aantal jaar geleden ben ik mij meer gaan verdiepen op dit gebied en heb ik hier ontzettend veel over geleerd.

Ik ben voor mijzelf begonnen als haarstylist en heb mijn eigen cosmetica merkje opgezet. Ik heb in verschillende branches gewerkt, waaronder e-commerce en online marketing. Toch bleef het kappersvak mij enorm aantrekken.

Het Haartheater geeft mij de kans om mijn kennis uit te breiden en elke dag nieuwe dingen te leren over alles wat met het kappersvak te maken heeft.

"Always take care of your hair!"

@bram_leutscher

Receptie

NARCIS

SENIOR BOOKER | OFFICE MANAGER

Ooit is Narcis binnengekomen als klant maar is inmiddels niet meer weg te denken bij Het Haartheater. Hier vervult ze haar verschillende taken met glans, haar spontaniteit speelt daarbij een grote rol. Daarnaast is ze moeder, keukenprinses en fashionista.

"Live your best life."

@narcismaria

CHIMENE

BOOKER

Chimene is sinds 2 jaar een vast en graag gezien gezicht bij de receptie. Als ze niet in Het Haartheater werkt is ze of aan de wandel met haar hond of doet ze graag iets leuks met haar kinderen. Chimene ontdekt graag met haar vriendinnen de nieuwste restaurants in de stad, dus als je haar mooi zit maar je weet nog niet waar je naar toe moet, heeft zij vast een aantal hot spots voor je

"No matter how you feel, get up, dress up and never give up"

@chiminiebuiten

IRMA

BOOKER

Irma is zelf ooit begonnen stylist dus zij weet als geen ander hoe belangrijk goede boekingen zijn. Met haar ruim 23 jaar ervaring als receptioniste weet ze werk en gezelligheid te combineren bij Het Haartheater.

"Be your own kind of beautiful."

@irma_mountain

Beauty

CHANEL

BOOKER – NAIL STYLIST 

Chanel heeft jaren als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste gewerkt maar was toe aan iets nieuws. Na een paar jaar als booker gewerkt te hebben miste zij toch wel haar passie voor nagels. Bij Het Haartheater kan zij dit mooi combineren; receptioniste en nagelstyliste!

In haar vrije tijd is ze het liefst met haar gezin eropuit of aan het wijnen met haar vriendinnen.

“Enjoy the little things in life“

BRITT

ALL ROUND BEAUTICIAN

Britt is van jongs af aan al bezig met beauty, weekend baan in de lokale schoonheidssalon, stage bij Douglas en nu alweer 3 jaar aan het werk bij Het Haartheater. Zij laat zich inspireren door de nieuwste trends, of het om de shape van je wenkbrauwen of de kleur van je shellac gaat. Bij Britt kun je terecht voor het heel scala van behandelingen, verzorgen en verven van wimpers en wenkbrauwen, manicure (en biab) en make-up.

"You will never have this day again so make it count."

@prettybybritt

MAUREEN

(ONLINE) MARKETING MANAGER

Maureen is al enkele jaren actief als online marketeer. Al vele bedrijven heeft zij geholpen om hun bedrijf online te positioneren en nu helpt zij Het Haartheater de volgende stap te zetten. Van marketingstrategieën ontwikkelen tot de uitvoering ervan, nieuwe kansen benutten en de resultaten laten spreken is haar motto.

"Energy flows where intention goes"

@maureenhiddes