Team

CENTRUM

 

ANGELA

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi! Als uw vertrouwde haarstylist bied ik een breed spectrum aan diensten die zijn afgestemd op uw haarwensen. Van balayage creaties tot highlights in natuurlijke tinten tot prachtige kapsels, ik ben hier om uw lokken om te toveren in kunstwerken. Met een kleurenpalet binnen handbereik creëer ik levendige tinten die uw natuurlijke schoonheid versterken en uw unieke identiteit tot uitdrukking brengen. Uw haartransformatie wacht op u bij Het Haartheater!

"Be bold, be beautiful, be you."

 

MOLLY

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi! Ik ben Molly en ik heb een passie voor precisie en creativiteit als het gaat om haarstyling. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van onberispelijke kapsels die perfect zijn afgestemd op uw voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een strakke en verfijnde look, een trendy en edgy stijl of een tijdloze klassieker, ik zal uw visie tot leven te brengen.

​​"Confidence begins with a great hair day."

 

YURI

HAIRSTYLIST

Hi, ik ben Yuri en ik begrijp ten diepste de betekenis van haar bij het uiten van individualiteit en het versterken van de natuurlijke schoonheid. Ik ben bij Het Haartheater om u een behandeling op maat te bieden om elke keer weer een onberispelijk resultaat te garanderen.

Laten we samen een ​​kapsel creëren dat uw unieke persoonlijkheid weerspiegelt en uw natuurlijke schoonheid benadrukt!

"Dare to be different. It's what makes you beautiful."

 

VALERIA

HAIRSTYLIST | COLORIST

Ik ben Valeria, een ervaren stylist die er alles aan doet om iedere klant in mijn stoel zelfverzekerd en stijlvol te laten voelen. Van het toevoegen van lengte en volume met verbluffende hairextensions tot het vormgeven en definiëren van uw look met precisiekapsels, ik doe er alles aan om uw haardromen tot leven te brengen. Laten we samen het perfecte kapsel voor u creëren!

"Your hair is your signature; make it unforgettable."

 

JUDITH

HAIRSTYLIST | CURL SPECIALIST | INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST 

Ik heb altijd inspiratie gehaald uit de natuur en mijn omgeving. Mijn style is ontspannen in combinatie met een urban touch, wat ook terugkomt in mijn creaties, waarbij ik schoonheid op een natuurlijke manier probeer te benadrukken. Gezegend met mijn ongelofelijke weelderige krullen, begrijp je meteen waarom ik een van de echte krulspecialisten ben!

“Never say never and never say forever”

@judith_het_haartheater

 

FLEUR

HAIRSTYLIST | INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST

Ik bevind me al vier jaren in de wereld van schoonheid. Het is niet alleen een baan, maar het is mijn grootste passie. Je zal mij ​​vaak vinden op Instagram, Pinterest en YouTube, waar ik de nieuwste schoonheidstrends en styling technieken bekijk.

Het delen van mijn kennis en inzichten is wat ik het allerleukst vind. En het beste deel? Je ziet de resultaten direct in de spiegel, waardoor je je zelfverzekerd en mooi voelt.

"The purpose of our lives is to be happy"

@fleur_het_haartheater

 

GEESJE

HAIRSTYLIST

Ik heb de afgelopen vier jaar mijn vaardigheden als haarstylist verder ontwikkeld, met als doel ervoor te zorgen dat elke klant de salon verlaat met een prachtig kapsel. Of je nu op zoek bent naar een frisse kleur of een curly cut, ik heb wat je zoekt!

Voor mij gaat het niet alleen om de service, maar om de verbinding. Ik geloof dat een goed adviesgesprek essentieel is. Daarom neem ik graag de tijd om uw voorkeuren te begrijpen voordat we beginnen. Samen bepalen we de beste stijl voor jou, zodat je met een zelfverzekerd en tevreden gevoel de deur uit gaat.

“Good hair, good vibes”

@hairbygees

 

FEMKE

HAIRSTYLIST | COLORIST 

Elke dag is anders en dat maakt dit vak zo leuk! Ik kan mijn creativiteit kwijt bij mijn klanten bij Het Haartheater en vind het belangrijk om een mooie coupe te creëren met een kleur die het beste bij mijn klant past. Naast een mooie frisse kleur vindt ze styling ook belangrijk, vraag haar gerust om product-en styling advies voor een mooie langhoudende look!

"Less perfection, more authenticity"

@femkehaenen.haircraft

 

JOELLE

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi! Ik ben Joelle en als het om kleur gaat, is dat mijn specialiteit! Ik ben gepassioneerd over de  natuurlijke schoonheid die ik naar voren breng bij al mijn klanten. Dit resultaat behaal ik door samen met mijn klant te kiezen voor de perfecte kleur en haarstijl.

Met jarenlange ervaring heb ik alle behandelingen onder de knie om ervoor te zorgen dat u de salon stralend verlaat. Ik ben bij Het Haartheater om u te helpen en deel graag mijn expertise.

"Dont stop untill your proud"

@hairbyjoelle.x

 

INDY

JUNIOR STYLIST

Al sinds ik een klein meisje was had ik de wens om kapper te worden. Nu ik door mijn tweede jaar van de kappersopleiding navigeer, word ik gevoed door de ambitie om mijn passie te volgen en uit te blinken als zowel colorist en haarstylist. Ik ben iedere dag bezig om nieuwe kennis opdoen en mijn vaardigheden verfijnen. Bij Het Haartheater kom ik steeds dichter bij het vervullen van mijn kinderdroom.

"If it’s still in your mind, it is worth taking the risk”

 

DANI

HAIRSTYLIST 

Ik heb van jongs af aan al veel mogen meekijken bij fotoshoots en fashion shows, waarbij ik de energie en opwinding van de stad en het vak tot mij nam. Ik geniet enorm van het geven van haarmassages die ontspanning bieden en de perfecte blowdry is iets waar je elke dag naar uit kijk! Klaar om het zelf te ervaren? Boek jouw afspraak dan bij mij. Laten we samen wat magie creëren!

"Invest in your hair, it’s the crown you never take off!"

@hairofthe_crown

 

KENZA

ASSISTANT

Hi! Ik ben Kenza, uw haarstylist-assistent hier bij Het Haartheater. Ik heb een passie voor alles wat met haar te maken heeft en oog voor detail. Ik ben toegewijd om uw salonervaring onvergetelijk te maken. Als uw trouwe sidekick ben ik hier om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt vanaf het moment dat u binnenkomt.

Van het bieden van een warm welkom tot het assisteren van onze getalenteerde stylisten bij het tot leven brengen van uw haarvisie. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich verwend en verzorgd voelt bij elke stap.

"Small acts of kindness can make a big difference."

 

BOOKERS

KARIS

BOOKER

Naast mijn werkzaamheden als receptioniste bij Het Haartheater ben ik fashion stylist voor diverse tv programma’s, commercials en bladen. Sinds 2 jaar heb ik mij ook toegelegd op een andere passie; interieurs en de (re)styling ervan.


Doordat je als stylist veelal zelfstandig werkt is Het Haartheater de perfecte afwisseling voor mij. Hier werk ik samen met de allerleukste collega’s en klanten met never a dull moment during the day en uiteraard het werk als receptionist bij Het Haartheater. Naast mij werk hou ik erg van sporten , gezelligheid met vrienden en collega’s en heel af en toe een wijntje.

"Harmony in life begins with balance"

 

DESIREE

BOOKER

Een goede service voor al je afspraken, dat is waar ik naar streeft. Mijn doel? Dat u met een glimlach de deur uitloopt. Zelf ben ik geen stylist of beautician, maar als je mij hoort praten over beauty zou je bijna denken dat ik het allemaal kan. 

"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain."

@desiree.vos

 

BRITT

BOOKER

Mijn naam is Britt en ik ben 21 jaar oud. Ik hou er van om met mensen in contact te zijn en zorg daarom ook dat iedereen zich welkom voelt. Ik vind het heerlijk om dingen in de salon te regelen en zorg dat alles voor u goed verloopt. Ik maak voor u graag de allerbeste afspraak en  ondersteun daarmee graag mijn team!

"Be so happy that, when other people look at you, they become happy too"

 

TINA

BOOKER

Meet Tina, the warm and welcoming face at Het Haartheater. With a wealth of experience in luxury hospitality and a passion for taking care of people, Tina ensures your salon experience is top-notch. As former co-owner of a chocolatier, she brings a touch of sweetness to everything she does. Whether she's hitting the gym, creating beautiful art, or indulging in the world of beauty, Tina's diverse interests make her a vibrant part of the team. Having been a client for many years, she truly understands the essence of our salon. Join us, and let Tina make your visit extraordinary.

"A day without love, laugh and negroni is a day waisted"

 

 

UPTOWN ZUID

 

PAULINE

HAIRSTYLIST 

Ik ben Pauline, 24 jaar en zit nu 4 jaar in het kappersvak. Hiervoor werkte ik in de hotelwereld en heb ik veel gereisd. Nu kan ik mijn passie voor haar en service toepassen in dit geweldige vak. Ik laat mij inspireren door de nieuwste trends en door mijn klanten zelf. Kleur en het juiste kapsel halen het beste in jou naar boven. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk en laat dat ook graag zien! Wees jezelf, laat je inspireren en ik zal alles uit de kast halen om jou te laten stralen.

"Your hair, your style, your story."

@hair_styling_by_pau

 

JULLIËT

HAIRSTYLIST | COLORIST

Na afronding van de opleiding tot haarstylist ben ik kort werkzaam geweest in een andere branche. Dit bracht mij echter niet wat ik had verwacht. Ik miste het werk als haarstylist en de mogelijkheid om mijn creativiteit tot uitdrukking te brengen. Ik wil mezelf graag specialiseren in mijn grote passie, het kleuren van het haar. Ik word geinspireerd door Pinterest en Instagram waar ik de allerlaatste trends bekijk.  

“It’s the will, not the skill”

@julliet.baas

 

MIRA

HAIRSTYLIST | COLORIST

Mijn naam is Mira en ik zit vanaf mijn zestiende in het vak. Ik heb door de jaren heen een enorme passie ontwikkeld voor het kleuren. Niet alleen de verschillende technieken laten mijn hart sneller kloppen maar ook de theoretische kant van het kleuren. Ook houdt ik mij bezig met de educatie binnen het Haartheater. Ik vind het het mooiste om de passie, talent en skills te zien groeien bij mijn collega’s die ik training geef.

"Knowledge is the foundation of mastery."

@cutsandcolors.bymira

 

GEERTE

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi, mijn naam is Geerte. Tijdens mijn 10 jaar ervaring in de branche ben ik verliefd geworden op de diversiteit en de altijd veranderende tempo van het werk. Elke klant is anders, en ik ben altijd vastbesloten om ze blij en opgewonden de salon te zien verlaten om te pronken met hun nieuwe look.

"Always do you, but let me do your hair"

 

BERTIL

HAIRSTYLIST | COLORIST | GREAT LENGTHS SPECIALIST

Mijn naam is Bertil. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest in Oostenrijk en ben daarna voor de liefde naar Amsterdam gekomen. Inmiddels is Het Haartheater mijn tweede grote liefde waar ik als allround stylist al 11 jaar aan het werk ben. Met flair knipt ik scherpe bobs, maar kan ik ook lokken in een weelderig kapsel veranderen door het inbrengen van Great Lengths Extensions. Ik luister goed naar de wensen van mijn klanten en combineert dit met mijn expertise.

“Life is too short to have boring hair”

@bertiltimmer

 

MIKA

HAIRSTYLIST | COLORIST 

Als je aan mij denkt, denk je aan glamour. Glamour combineer ik met mijn grote passie voor haar en dit zie je terug bij mijn klanten. Ik ben gespecialiseerd in seamless blonds en genuanceerde brunettes. Met mijn voorliefde voor bighair wordt deze combinatie perfect gestyled tot een kapsel die zeker rode loper waardig is!

“Let your hair do the talking!”

@mikavanleeuwen

 

ISA
JUNIOR STYLIST
 
Hi! Mijn naam is Isa. Ik ben ambitieus en neem het vak heel serieus. Ik kijk altijd eerst naar mijn klant en vindt dan de passende look. De classic cover techniek en blowouts beheers ik volledig. Nu wil ik volle focus leggen op de behandelingen balayage, face frames en babylights. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hairextensions en ik kan niet wachten om deze expertise uit te breiden in al onze salons.
 
"Be the energy you want to attract"
 
@hairmovement

 

HODA

HAIRSTYLIST 

Hi! Mijn naam is Hoda en ik ben trots op alle meesterwerken die ik voor mijn klanten creëer. Of het nu gaat om kleuren of knippen, ik ben gespecialiseerd in het accentueren van de natuurlijke schoonheid van ieder individu. Lange lokken zijn mijn sterkste kant en ik heb de gave om ze zo te knippen dat ze altijd feilloos vallen.


Naast haar, waardeer ik ook betekenisvolle verbindingen. Ik houd ervan om een ​​gezellig gesprek met mijn klanten aan te gaan, zodat elk bezoek aan Het Haartheater fijn voelt.

"Live every day like it’s your birthday."

@hodafarzanyar

 

QUINTY

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi! Mijn naam is Quinty en met 7 jaar ervaring als allround stylist ben ik enorm gepassioneerd over mijn vak. Balayage, Highlights of een Classic Cover, ik maak er altijd een feestje van. Ik luister altijd goed naar uw wensen en zorg ervoor dat als u de deur uitgaat het totaal plaatje er perfect uitziet.

"Shine bright like a diamond"

@hairlooksandmore

 

  

PARASTOO

HAIRSTYLIST | COLORIST

Met mijn Iraanse afkomst begrijp ik heel goed hoe ik moet werken met het dikke, volle en donker haar dat vaak voorkomt bij Perzische vrouwen. Mijn expertise ligt in Balayage, Highlights en creatief kleurwerk. Daarnaast bied ik de beste Keratine behandelingen aan in Amsterdam. Klaar om een ​​transformatie te ervaren? Boek vandaag nog uw afspraak bij mij in onze Uptown Zuid salon!

"Hairdressing is not a job, it’s a craft"

@parahair_parastoo

 

SUZY

ALLROUND HAIRSTYLIST | INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST

Mijn naam is Suzy en met ruim 9 jaar ervaring in de kappersbranche heb ik een mooie reis gemaakt langs verschillende salons in Armenië en Nederland. Vandaag de dag sta ik met trots als allround stylist bij Het Haartheater.

Voor mij zijn kleurcorrecties en make-overs niet zomaar taken, maar het zijn spannende uitdagingen waarmee ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten en buiten de gebaande paden kan denken. Ik ben ervan overtuigd dat gezond haar de basis is van elk geweldig kapsel.

"The sky is the limit"

@suzyeminyan

 

  

BRAM

ASSISTANT

Al van jongs af aan ben ik bezig met haarstyling en cosmetica. Een aantal jaar geleden ben ik mij meer gaan verdiepen op dit gebied en heb ik hier ontzettend veel over geleerd. Ik ben voor mijzelf begonnen als haarstylist en heb mijn eigen cosmetica merkje opgezet. Ik heb in verschillende branches gewerkt, waaronder e-commerce en online marketing. Toch bleef het kappersvak mij enorm aantrekken.

Het Haartheater geeft mij de kans om mijn kennis uit te breiden en elke dag nieuwe dingen te leren over alles wat met het kappersvak te maken heeft.

"Always take care of your hair!"

@bram_leutscher

 

NINA

ASSISTANT

Hi, mijn naam is Nina. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de kappersopleiding. Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat het kappersvak helemaal voor mij gemaakt is. Ik kom uit een echte kappersfamilie, omdat mijn vader en zus allebei een eigen salon hebben.

Ik heb bij hun de afgelopen jaren veel geleerd, maar ik was op zoek naar meer uitdaging om verder te komen in het kappers vak. Nu werk ik als leerling bij het Haartheater en kan ik niet wachten om verder te groeien als stylist. 

"It's not a look, it's a feeling"

 

BOOKERS

NARCIS

SENIOR BOOKER | OFFICE MANAGER

Ooit ben ik binnengekomen als klant, maar is inmiddels ben ik niet meer weg te denken bij Het Haartheater. Achter de receptie vervul ik verschillende taken met veel plezier en mijn spontaniteit speelt hierbij een grote rol. Ik breng graag een grote glimlach op ieder gezicht en hospitality laat mijn hart sneller kloppen. Daarnaast ben ik moeder, keukenprinses en fashionista.

"Live your best life."

@narcismaria

 

CHIMENE

BOOKER

Sinds 3 jaar een vast en graag gezien gezicht bij de receptie. Als ik niet bij Het Haartheater werk ben ik aan de wandel met mijn hond of ben ik met mijn kinderen. Ik ontdek graag met mijn vriendinnen de nieuwste restaurants in de stad, dus als je niet weet waar je naar toe moet, heb ik vast een aantal hotspots voor je klaar liggen!

"No matter how you feel, get up, dress up and never give up"

@chiminiebuiten

 

IRMA

BOOKER

Irma is zelf ooit begonnen stylist dus zij weet als geen ander hoe belangrijk goede boekingen zijn. Met haar ruim 23 jaar ervaring als receptioniste weet ze werk en gezelligheid te combineren bij Het Haartheater.

"Be your own kind of beautiful."

@irma_mountain

 

BEAUTY

CHANEL

NAIL STYLIST 

Chanel heeft jaren als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste gewerkt maar was toe aan iets nieuws. Na een paar jaar als booker gewerkt te hebben miste zij toch wel haar passie voor nagels. Bij Het Haartheater kan zij dit mooi combineren; receptioniste en nagelstyliste!

In haar vrije tijd is ze het liefst met haar gezin eropuit of aan het wijnen met haar vriendinnen.

“Enjoy the little things in life“

@artelier.jolie

 

BRITT

ALL ROUND BEAUTICIAN

Britt is van jongs af aan al bezig met beauty, weekend baan in de lokale schoonheidssalon, stage bij Douglas en nu alweer 3 jaar aan het werk bij Het Haartheater. Zij laat zich inspireren door de nieuwste trends, of het om de shape van je wenkbrauwen of de kleur van je shellac gaat. Bij Britt kun je terecht voor het heel scala van behandelingen, verzorgen en verven van wimpers en wenkbrauwen, manicure (en biab) en make-up.

"You will never have this day again so make it count."

@prettybybritt

 

HEEMSTEDE

SANNE 

HAIRSTYLIST | COLORIST

Hi! Mijn naam is Sanne en ik ben al 22 jaar werkzaam als haarstylist. Ik vind het vak heerlijk en ik luister altijd goed naar u en uw wensen. Als een allrounder ben ik gek op blonde lokken en zachte bruin tinten, maar ook wenkbrauwen stylen maakt voor mij het plaatje af. Ik blijf altijd kijken naar wat er bij u past!

“Your hair is your best accessory.

 

KARIN

HAIRSTYLIST | COLORIST

Jou als klant laten stralen, dát is waar ik blij van word. Ik luister naar je en ik laat me graag door jou inspireren. Ik creëer het kapsel dat écht bij je past en ik zet je op een voetstuk. Als ik je stralend de winkel uit zie lopen, ben ik een tevreden mens.

Door goed naar je te kijken, leer ik ook jou naar jezélf te kijken. En dat is belangrijk, want jouw kracht zit van binnen. Door mijn jarenlange ervaring en expertise krijg je van mij het beste op knip- en kleurgebied.

"Embrace your uniqueness, it's what makes you beautiful."

 

SARAH 

HAIRSTYLIST | COLORIST

Mijn naam is Sarah en ik was 15 jaar dat ik begon te werken in een kapsalon. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik kapster wilde worden en ik ga vast en zeker elke dag met plezier naar mijn werk. Ik vind het ontzettend leuk om klanten blij de deur uit te laten gaan. Ik vind het fijn om te kijken en te bespreken wat de wensen zijn van de klant, zodat we samen tot een mooi besluit komen! 

"Strands of possibility await in every hairstyle."
 
 
 
HENNIE
HAIRSTYLIST | COLORIST

Even voorstellen, ik ben Henny Smit, ex onderneemster in de kappersbranche. Na dertig jaar heb ik besloten om mijn stokje over te dragen. Nu werk ik voor het Haartheater, wat me goed bevalt. Door echt te luisteren naar mijn klanten en realistisch te kijken naar wat de mogelijkheden zijn kom ik samen met jou tot een prachtig resultaat. Dat mijn klant blij de deur uit gaat is mijn doel. 

"Happiness is contagious: spread it everywhere you go."

 

VENUSHA

JUNIOR STYLIST

Ik ben Venusha, 18 jaar jong en sinds juli 2021 zit ik volop in de wereld van hairstyling. Momenteel ben ik druk bezig met mijn tweede jaar van de kappersopleiding. Vanaf november 2023 maak ik deel uit van het team bij Het Haartheater waar ik heel veel leer en mij elke dag kan ontwikkelen tot de beste versie van mezelf.

Ik heb altijd een passie gehad voor het mooier maken van mensen, of het nu gaat om kapsels, nagels, of skincare. Die interesse zit er al van kinds af aan in bij mij. Daarom wil ik alles leren wat ik kan. En Het Haartheater geeft me die kans. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en mijn mijn creatieve passie en alle toffe dingen die ik leer in de praktijk te brengen.

"Every cut, every color, is an opportunity to grow."

BOOKER

PRISCA

BOOKER

Hi mijn naam is Prisca. Na anderhalf jaar als salonmanager bij een gerenommeerde salon, ben ik nu gestart bij Het Haartheater. Mijn passie ligt bij mensen en gastvrijheid staat bij mij voorop. Ik kijk er enorm naar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe salon!

"A warm welcome can change someone's day."