Team

Centrum

  

JOOST:

FOUNDER | MASTER STYLIST

21 jaar geleden opende hij zijn eerste salon en ruim 10 jaar is hij de stille kracht bij de vestiging Centrum van Het Haartheater. Joost is een goed voorbeeld van een succesvolle ondernemer die zijn vak nog steeds tot in de puntjes beheerst, een kapper pur sang.

If you’ve never lost your mind then you’ve never followed your heart.

@joostberg69

FERRY:

FOUNDER | CREATIVE MASTER COLORIST

Ferry is het creatieve brein van Het Haartheater, of het nu gaat om de design van de salons of het inspireren van zijn medewerkers. Als innovatieve kracht achter Behindtheblond is hij trendsetter op het gebied van high-quality education  Zijn klanten weten hem te vinden om zijn subtiele babylights, perfecte highlights en balayages.

“Do what you believe in and go after your dreams”

@ferryloeve
@behindtheblond

CEDRIC:

SALON MANAGER, MASTER STYLIST & EDUCATOR

Cedric heeft ruim 18 jaar ervaring als stylist, hij doet niets liever dan knippen en stylen. Hij is niet alleen populair in de salon maar heeft ook gewerkt aan FashionShows, zoals Oger, By Danie en Hans Ubbink. Als Styling Educator draagt hij zijn kennis over aan zijn jongere collega’s binnen Het Haartheater.

Fashion says: Me Too, Style says: Me Only

@cedricmaduro

  

MIRELLA:

SENIOR BOOKER & OFFICE MANAGER

Mirella houdt van raw en edgy, als vaste klant van Paradiso moet je dat ook zijn! Haar grote voorbeelden zijn Vivienne Westwood, Anna del Russo en Anna Piaggi, een fashionista op en top. Daarnaast heeft ze haar hart verpand aan Het Haartheater waar ze al 10 jaar de steun en toeverlaat is van personeel en klanten.

Lust for Life

@mier_hier

JUDITH:

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST, CURL SPECIALIST & STYLIST

Judith haalt haar inspiratie uit de natuur en van de straat. Dit levert een combinatie van relaxed en urban. Dat zie je terug in haar creaties, op natuurlijke wijze wordt jouw beauty benadrukt. Zelf is ze voorzien van weelderige krullen, dus je begrijpt meteen waarom zij de curl specialist is!

“Never say never and never say forever”

@judith_het_haartheater

DEMI:

COLORIST | STYLIST

Hi! Mijn naam is Demi, met 5 jaren werkervaring als kapster werk ik elke dag vol passie en maak ik mijn klanten het aller liefste blij met een nieuwe frisse kleur. Kleuren is dan ook mijn specialisatie, hier geef ik maandelijks trainingen in. Bij het Haartheater kan ik al mijn creativiteit kwijt, zowel op klanten als op social media! (Waar je altijd eens een kijkje kan nemen als je wilt). Zie ik jou binnenkort ook?

‘Our comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there’

@demischair

  

GIUSI:

COLORIST | STYLIST

Ik ben een energieke en ervaren haarstylist met meer dan 20 jaar ervaring. Na mijn opleiding en het starten van mijn carrière in mijn geboorteland Italië, heb ik gewerkt en ben ik mij verder blijven ontwikkelen in enkele van de meest trendy salons van Londen.

Ik vind het leuk om creatieve stijlen te maken, waarbij ik inspiratie haal uit kunst en mode, een aangeboren liefde die me op de hoogte houdt van de huidige trends.

Ik heb oog voor de behoeften en verwachtingen van klanten waardoor ik hoog scoor op de klanttevredenheid die me weer helpt om een ​​loyaal klantenbestand op te bouwen.

“Nourish your hair as you nourish yourself”

FEMKE:

COLORIST/STYLIST

Elke dag is anders en dat maakt dit vak zo leuk! Ik kan mijn creativiteit kwijt bij mijn klanten bij Het Haartheater en vind het belangrijk om een mooie coupe te creëren met een kleur die het beste bij mijn klant past. Naast een mooie frisse kleur vindt ze styling ook belangrijk, vraag haar gerust om product-en styling advies voor een mooie langhoudende look!

Less perfection, more authenticity’

KARIS:

BOOKER

Naast mijn werkzaamheden als receptioniste bij Het Haartheater ben ik fashion stylist voor diverse tv programma’s, commercials en bladen. Sinds 2 jaar heb ik mij ook toegelegd op een andere passie; interieurs en de (re)styling ervan.

Doordat je als stylist veelal zelfstandig werkt is Het Haartheater de perfecte afwisseling voor mij. Hier werk ik samen met de allerleukste collega’s en klanten met never a dull moment during the day en uiteraard het werk als receptionist bij Het Haartheater. Naast mij werk hou ik erg van sporten , gezelligheid met vrienden en collega’s en heel af en toe een wijntje

 

  

DEMI:

ASSISTANT

Een jaar geleden heb ik ervoor gekozen om het wiel om te gooien en ben ik begonnen met een kappersopleiding om mij te laten omscholen. 

Sinds ik bij Het Haartheater werk leer ik met de dag meer en kan ik het beste uit mezelf halen. Uiteraard wil ik alle kanten van het kappersvak tot in de puntjes gaan beheersen, maar ik zou mij graag willen focussen op het kleuren en mij hier verder in ontwikkelen. 

‘Good hair speaks louder than words’ 

INDY:

ASSISTANT

Al vanaf dat ze een klein meisje was wilde ze kapster worden. Op dit moment zit ze in het 2e jaar van de kappersopleiding en wilt haar passie verder ontwikkelen en doorgroeien als colorist en stylist van heren.

“If it’s still in your mind, it is worth taking the risk”

 

ESMEE:

COLORIST | STYLIST

Van jongs af aan wilde ze al kapster worden. Inmiddels is ze 4 jaar als kapster aan het werk en is sinds kort werkzaam bij Het Haartheater.
Beauty is haar passie en is daar altijd al mee bezig geweest. Ze houdt van een natural look en haalt graag de mooiste versie van mensen naar boven.

Good hair. Good mood. Good day

  

BRENDA:

BOOKER

Geboren en getogen in Haarlem, kent alle leuke winkels en restaurantjes en gaat graag shoppen, uit eten & naar de schouwburg of bioscoop. Brenda neemt ruim 17 jaar ervaring mee naar het Haartheater en dat is te merken, ze zorgt er graag voor dat alles op rolletjes loopt.

‘Treat others the way you want to be treated’

DANI:

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Dani heeft vanaf jongs af aan al veel mogen meekijken bij fotoshoots en fashion shows. Ze houdt van de stad en de reuring. Haar wasmassages laten je ontspannen en Dani’s blowdry’s wil je iedere dag!

Boek nu jouw afspraak bij Dani!

‘Invest in your hair, it’s the crown you never take off!’

MARJOLEIN:

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST, HIGHLIGHT SPECIALIST & STYLIST

Er is niemand die highlights zo subtiel aan kan brengen als Marjolein. Ze creert kleurschakeringen die op natuurlijke wijze in elkaar overlopen. Dit gecombineerd met haar talent voor knippen en stylen maakt haar een topper binnen Het Haartheater!

“Let the beauty of what you love be what you do”

@hairbymrjln

  

SIETA:

HAARSTYLIST | CREATIVE COLORIST

Sieta maakt al 14 jaren het liefst elke dag mooi haar met zo nu en dan een boeiende opdracht erbij en het geven van een training. Zo werkte zij mee aan de metamorfose bij het live tv-programma Thuis op Zondag, een shoot voor Linda en Libelle zomerweken.
Sieta houdt ervan om mooi haar te creëren en laat zich inspireren door de natuur, social media, haar collega’s en mode. Op basis van al deze zaken maakt ze het mooiste bij jou zichtbaar.

“The world is yours”

@Sieta_homan

RACHEL:

STYLIST

Rachel heeft 6 jaren werkervaring en daarvan inmiddels al 3 in het Haartheater. Ze heeft 3 keer meegedaan aan de coiffure award en is maar liefst 2 keer genomineerd. Zij volgt de nieuwste trends en technieken. Zij luistert altijd goed naar jou, en je mag haar altijd alles vragen. Ze geeft de beste styling tips!

‘Je haar is het kledingstuk dat je elke dag draagt, so take good care of it.’

@rachelkroonhair

ANDRE:

STYLIST | COLORIST

Andre is met zijn bijna 30 jaren ervaring een van de routiniers in het Haartheater met veel verstand van de waardering voor schoonheid of goede smaak. Hij heeft altijd een luisterend oor. Andre haalt zijn inspiratie uit architectuur, design, kunst en muziek en wordt gelukkig van het creatief bezig zijn met textiel en haar.

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness

@69andretimmermans

  

JOELLE:

STYLIST | COLORIST

Joelle is een echte kleurspecialist! Ze weet met de juiste kleur de natuurlijke schoonheid van haar klant versterken. Met ruime ervaring in highlights, balayages en creative colors afgerond met de juiste verzorging en de perfecte styling verlaat jij stralend de salon. Heb je vragen over een product? Vraag het haar gerust, ze helpt je graag verder!

Dont stop untill your proud

@hairbyjoelle.x

MAYKE:

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Mayke is helemaal op haar plek bij het Haartheater. Zij laat zich inspireren door Pinterest en  andere toonaangevende sites op het gebied van styling en fashion. Hou dit aanstormend talent in de gaten!

Take the risk or lose the chance

@Mayke.hair

FLEUR:

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Fleur heeft 4 jaar ervaring en haar grootste passie is alles rondom beauty. Ze kan uren op Instragram, Pinterest, youtube en Instragram zoeken naar de laatste technieken op het gebied van beauty en styling. De opgedane inzichten deelt ze graag met jou en dat kun je terug zien in de spiegel na een behandeling van haar.

The purpose of our lives is to be happy

@fleur_het_haartheater

Desiree:

BOOKER

Een goede service voor al je afspraken, dat is waar zij naar streeft. Haar doel: dat jij met een glimlach de deur uitloopt. Zelf geen stylist of beautician maar als je Desiree hoort praten over beauty zou je bijna denken dat ze het wel is!

If you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

@desiree.vos

Uptown Zuid

 

  

FERRY:

FOUNDER | CREATIVE MASTER COLORIST

Ferry is het creatieve brein van Het Haartheater, of het nu gaat om de design van de salons of het inspireren van zijn medewerkers. Als innovatieve kracht achter Behindtheblond is hij trendsetter op het gebied van high-quality education  Zijn klanten weten hem te vinden om zijn subtiele babylights, perfecte highlights en balayages.

“Do what you believe in and go after your dreams”

@ferryloeve
@behindtheblond

YENTL

SALONMANAGER | CREATIVE COLORIST & STYLIST

Yentl wordt geïnspireerd door de laatste trends, magazines maar vooral door haar klanten. Ze luistert goed naar wat haar klanten willen en geeft een eerlijk advies. Haar benadering is dat de kleur op natuurlijke wijze de klant completeert en haar ogenschijnlijk nonchalante coupes zijn technisch perfect.

“Beauty is the opposite of perfection. It’s about confidence, charisma and character”

@yentlypenburg

 

NARCIS

SENIOR BOOKER | OFFICE MANAGER

Ooit is Narcis binnengekomen als klant maar is inmiddels niet meer weg te denken bij Het Haartheater. Hier vervult ze haar verschillende taken met glans, haar spontaniteit speelt daarbij een grote rol. Daarnaast is ze moeder, keukenprinses en fashionista.

Live your best life.

@narcismaria

  

BERTIL

COLORIST, STYLIST & GREAT LENGTHS SPECIALIST

Bertil is na 14 jaar werkzaam geweest te zijn Oostenrijk voor de liefde naar Amsterdam gekomen. Inmiddels is Het Haartheater zijn tweede grote liefde waar hij als allround stylist al 11 jaar aan het werk is. Met flair knipt hij scherpe bobs maar kan je lokken ook in een weelderig kapsel veranderen door het inbrengen van Great Lengths Extensions. Bertil luistert goed naar de wensen van zijn klanten en combineert dit met zijn expertise.

“Life is too short to have boring hair”

@bertiltimmer

EMMA

JUNIOR COLORIST/STYLIST

Sinds ik kan praten zeg ik al dat ik kapster wil worden. Ik werk inmiddels alweer 3 jaar aan dit mooie vak na het behalen van mijn diploma. Ik ben net begonnen met een nieuwe opleiding tot salonmanager om mezelf te blijven ontwikkelen. Bij Het Haartheater voel ik me helemaal thuis en kan ik niet wachten om te groeien binnen dit team.

‘Fashion is art and You are the canvas’ 

ERWIN

TOP HAIRSTYLIST

Erwin heeft het zonnige zuiden ingeruild voor Amsterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring is Erwin een echte rot in het vak. Kleuren, knippen en stylen van haar, maar ook voor extensions, nagels, visagie en het knippen en stylen van mannen én baarden draait hij zijn hand niet voor om, een echt allrounder dus! Hij weet altijd de mooiste features van zijn klant te accentueren, vraag hem dus gerust om advies!

‘Love your hair’

  

RAMI

ASSISTANT

Rami is niet te missen bij Het Haartheater. Met een vader die al 35 jaar in het kappersvak zit, deelt hij de passie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn. So you can say that it runs in the family! Rami is ambitieus en altijd in een goed humeur. Zijn grootste talent is perfect föhnen en hij leert nu alles over de ins en outs van het kappersvak.

‘I will be hair for you’

SUZY

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & ALLROUND STYLIST

Suzy zit ruim 9 jaar in het vak en heeft in verschillende salons gewerkt, zowel in Armenië als Nederland. Inmiddels is ze een allround stylist. Kleurcorrecties en make-overs ziet ze als een uitdaging waarbij ze creatief en out of the box te werk kan gaan. Maar op de eerste plaats komt het zorgvuldig en met respect behandelen van het haar: gezond haar is the key!

‘The sky is the limit’

 

ISA
JUNIOR STYLIST
 
Isa is nu een jaar bezig als stylist maar is ambitieus en neemt het vak heel serieus. Zo kijkt ze eerst naar de persoon en vindt dan de passende look. De classic cover techniek en blow outs beheerst ze volledig en nu wilt ze zich toeleggen op balayage, face frames en babylights. Op social media is ze altijd op zoek naar de laatste trends en kleurtechnieken.
 
‘Be the energy you want to attract’

  

CHANEL

BOOKER – NAIL STYLIST Booker

Chanel heeft jaren als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste gewerkt maar was toe aan iets nieuws. Na een paar jaar als booker gewerkt te hebben miste zij toch wel haar passie voor nagels. Bij Het Haartheater kan zij dit mooi combineren; receptioniste en nagelstyliste!

In haar vrije tijd is ze het liefst met haar gezin eropuit of aan het wijnen met haar vriendinnen.

“Enjoy the little things in life“

ELNUR

HAIRSTYLIST

Elnur haalt zijn inspiratie uit fashion en kunst. Hij werkt nu al 15 jaar als kapper en is zijn carrière begonnen in Azerbaijan. 3 jaar geleden kwam hij naar Nederland om zijn droom verder te ontwikkelen. Hij is geboren om mensen mooi en gelukkig te maken. Heb je kort haar? Maak dan een afspraak bij Elnur!

‘Take more risks often!’

MAUREEN

(ONLINE) MARKETING & SOCIAL MEDIA MANAGER

Naast haar eigen kledingmerk is Maureen al enkele jaren actief als online marketeer. Al vele bedrijven heeft zij geholpen om hun bedrijf online te positioneren en nu helpt zij Het Haartheater de volgende stap te zetten.

Van marketingstrategieën ontwikkelen tot de uitvoering ervan, nieuwe kansen benutten en de resultaten laten spreken is haar motto. 

‘Energy flows where intention goes’

@maureenhiddes

  

JULLIËT

STYLIST 

Na afronding van de opleiding tot haarstylist is Julliët kort werkzaam geweest in een andere branche. Dit bracht haar echter niet wat zij had verwacht. Zij miste het werk als haarstylist en de mogelijkheid om haar creativiteit tot uitdrukking te brengen. Julliët wil zich graag specialiseren in haar grote passie, het kleuren. Zij wordt geinspireerd door Pinterest en Instagram.  

“It’s the will, not the skill”

@julliet.baas

MIKA

COLORIST & STYLIST

Als je aan Mika denkt, denk je aan glamour. Gecombineerd met zijn grote passie voor haar zie je het terug bij zijn klanten. Hij is gespecialiseerd in seamless blonds en genuanceerde brunettes. Met zijn voorliefde voor big hair wordt dit perfect gestyled tot een kapsel de rode loper waardig!

“Let your hair do the talking!”

@mikavanleeuwen

GARO

STYLIST & MASTER BLOW OUT SPECIALIST

Garo is onze man uit Syrie. Onopvallend begonnen in Het Haartheater maar is nu uitgegroeid tot een van de meest gevraagde stylisten voor knippen en fohnen. Bekend om perfect geknipte coupes en fantastische blow outs, haalt hij elke keer weer het beste uit je haar.

Somehow, every one of us is beautiful

@garo.soumi

  

BENTE

CINTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Bente heeft een passie voor gekleurd haar met een natural look. Ze overlegt met klanten om een kleur te ontwikkelen die hen past, van bright blondes tot caramel brunettes. Deze zorgvuldigheid zie je ook terug in haar creaties. Toch liever wat langer haar, dan kan ze dat met extensions voor je regelen.

Be yourself, you look beautiful like that!

@hairby.bente

CABY

COLORIST & STYLIST

Caby is een all-rounder in de salon. Met haar ruime ervaring accentueert zij feilloos de natural beauty van haar klanten. Haar uitgebreide kleurkennis combineert zij met haar perfecte kniptechniek, wat haar populair maakt bij zowel dames als heren.

Be Yourself everyone else is taken

@hairbycaby

CHIMENE

BOOKER

Chimene is sinds 2 jaar een vast en graag gezien gezicht bij de receptie. Als ze niet in Het Haartheater werkt is ze of aan de wandel met haar hond of doet ze graag iets leuks met haar kinderen. Chimene ontdekt graag met haar vriendinnen de nieuwste restaurants in de stad, dus als je haar mooi zit maar je weet nog niet waar je naar toe moet, heeft zij vast een aantal hot spots voor je

No matter how you feel, get up, dress up and never give up 

@chiminiebuiten

  

ANOUK

INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Anouk is de extension expert van Het Haartheater! Haar tomeloze energie en enthousiasme heeft haar al ver gebracht in het kappersvak. Wil je langer of dikker haar? Anouk adviseert en voorziet je van je gedroomde kapsel. Daarnaast is ze gespecialiseerd in kleuren en knippen. Een echte allrounder dus!

Love of beauty is taste, the creation of beauty is art

@beauty_by_anouk

HODA

HAIRSTYLIST 

Hoda maakt de mooiste creaties. Van kleur tot knippen, ze accentueert altijd de mooie features van haar klanten. Lange lokken knippen is echt haar ding. Ze weet het zo te knippen dat het altijd goed valt! Hoda houdt van een gezellig gesprekje en zorgt er altijd voor dat jij op je mooist het Haartheater verlaat.

Live every day like it’s your birthday.

@hodafarzanyar

KATY

HAIRSTYLIST | ASSISTANT SALON MANAGER -INTERNATIONAL CERTIFIED COLORIST & STYLIST

Bij Katy is de focus volledig op haar klant. Haar doel is de natuurlijke kleur te benadrukken door seamless highlights of een balayage subtiel in elkaar over te laten gaan. Haar uitgangspunt is goed geknipt haar geschikt voor elke dag.

Do what makes your soul shine

@katy.hairstory

  

QUINTY

COLORIST | STYLIST

Quinty heeft 7 jaren ervaring en is allround en gepassioneerd en laat zich onder andere inspireren door de Kardashians. Balayage, Highlights of een Classic Cover, ze maakt er altijd een feestje van. Quinty luistert altijd goed naar jou en zorgt ervoor dat als je de deur uitgaat het totaal plaatje er perfect uitziet.

Shine bright like a diamond

@hairlooksbyq

IRMA

BOOKER

Irma is zelf ooit begonnen stylist dus zij weet als geen ander hoe belangrijk goede boekingen zijn. Met haar ruim 23 jaar ervaring als receptioniste weet ze werk en gezelligheid te combineren bij Het Haartheater.

Be your own kind of beautiful.

@irma_mountain

BRITT

ALL ROUND BEAUTICIAN

Britt is van jongs af aan al bezig met beauty, weekend baan in de lokale schoonheidssalon, stage bij Douglas en nu alweer 3 jaar aan het werk bij Het Haartheater. Zij laat zich inspireren door de nieuwste trends, of het om de shape van je wenkbrauwen of de kleur van je shellac gaat. Bij Britt kun je terecht voor het heel scala van behandelingen, verzorgen en verven van wimpers en wenkbrauwen, manicure (en biab) en make-up.

You will never have this day again so make it count.

@prettybybritt

 

JULIA

CONTENT CREATOR - SOCIAL MEDIA

Na het afronden van mijn studie Styling, Interieur en Vormgeving ben ik mij, zowel privé als zakelijk, meer gaan verdiepen in de wereld van social media. In dit vak kan ik al mijn creativiteit kwijt en kan ik mijzelf blijven uitdagen.
Dagelijks houd ik mij bezig met het creëren, editen en posten van content en natuurlijk zorg ik ervoor dat ik altijd up to date ben met de nieuwste social media tricks en trends. See you online!

“Comparison destroys personality.”

@julia.lukowski

PARASTOO

HAIRSTYLIST

Met Iraanse roots weet Parastoo als geen ander hoe te werken met dik, vol & donker haar van Perzische vrouwen. Ze transformeert donkere kleuren in lichtere tinten, voegt volume en/of lengte toe met hairextensions en je kunt haar boeken voor de beste Keratine behandelingen in Amsterdam. Afspraak maken? Dat kan bij onze salon Uptown Zuid!

‘Hairdressing is not a job, it’s a craft’