Tips en de beste producten voor extra volume, hold en textuur in je haar!

Een van de meest voorkomende vragen bij ons in de salon.  "Hoe creëer ik volume in mijn haar?"

We willen het allemaal, een mooie volumineuze bos met haar, die het liefst nog de hele dag én nacht blijft zitten.

We hebben onze stylistes gevraagd wat hun favoriete producten zijn voor het creëren en vasthouden van volume.

Daarnaast gaven ze ons nog een aantal tips die zeker de moeite waard zijn om eens te proberen!

  1. Föhn je haar ondersteboven en gebruik een van de volume sprays die hieronder zijn genoemd en je hebt volume for days!

  2. Toupeer je haar bij de aanzet, kam je haar tegen de richting in, hierdoor krijg  je meer stevigheid en volume. Let wel op dat je dit niet te vaak doet, want heel goed voor je haar is het niet!

  3. Soms heeft je haar gewoon een knipbeurt nodig, de dooie punten eraf, wat luchtige lagen erin en je zult zien dat je haar meteen veel gezonder en voller oogt!

  4. Verder zullen onderstaande producten je helpen om je gewenste look te creëren.

Voor extra hold:

MR. SMITH HIGH HOLD HAIRSPRAY Mr. Smith High Hold Hairspray biedt een superieure houvast. Geeft een zachte glans, schilfert niet en maakt pluizig haar gladder. High Hold Hair Spray bevat gecertificeerd biologisch gember-extract, vitamine C, kakadu-pruim en extract van de Australische witte cipres.

PETA-gecertificeerd vegan. Vrij van sulfaten en parabenen.

    

DAVINES STRONG HAIRSPRAY  Onzichtbare lak met grote sterkte. Antivochtigheid. Ideaal voor een look die een kordate en langdurige ondersteuning vereist. Met zijn uitermate fijne, haast onvoelbare verneveling is het product makkelijk aan te brengen. Laat geen restjes achter.

Voor extra volume:

DAVINES VOLUME BOOSTING MOUSSE

Ideaal voor het creëren van stevigheid en volume met een glanseffect. Schuim met een romige en lichte textuur, als zachte verse sneeuw. Schept volume, laat alle haartypes natuurlijk voller ogen en schenkt ze een zachte structuur van gemiddelde intensiteit zonder het haar te verzwaren.
 
 

NOIR GRAND AMBITION VOLUME SPRAY Een micromousse-volumespray met een krachtige hold. Heeft de stevigheid van een mousse en de finishing touch van een ultrafijne spray. Hiermee kun je je haar heel makkelijk in model brengen, terwijl het wel elastisch blijft en veerkrachtig en natuurlijk beweegt. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: vitamine E – een essentiële voedingsstof die het haar direct voedt en het glanzender, voller en sterker maakt; en keratine – een eiwit en een belangrijk onderdeel van de haarstructuur dat je de nodige sterkte en kracht geeft. Het resultaat: haar dat langer mooi blijft, met een betere kwaliteit en een natuurlijke glans.

MR. SMITH VOLUMISING SPRAY Geeft volume, body, textuur en glans. Mr. Smith’s Volumising Spray geeft volume en body aan de aanzet van fijn en slap haar.

Deze gewichtsloze spray combineert een mix van organische gecertificeerde limoen kaviaar, linden bloesem extract en paardenkastanje extract om het haar actief te verzorgen en de hoofdhuid te verjongen terwijl volume een boost krijgt.

   

NOIR STOCKHOLM MARVELOUS BLOWOUT CREAM De Marvelous Blowout Cream van Noir Stockholm temt jouw warrige lokken. Het geeft je haar vorm, laat het voller lijken en glanzen. Breng de Marvelous Blowout Cream aan voordat je jouw haar gaat föhnen en geniet van zijdezacht haar met volume en een fantastische frizz control.

MR. SMITH THE FOUNDATION De basis om elk kapsel op te bouwen. Mr. Smith The Foundation creëert volume en body, terwijl het flexibele houvast en natuurlijke beweging biedt. Een mix van biologische, inheemse extracten uit Australië voedt en beschermt het haar. Tegelijkertijd wordt de stijl verbeterd en onderhouden.

     

Voor textuur:

DAVINES DRY TEXTURIZER Droge spray in spuitbus, met medium sterkte, voor meer textuur. Schenkt ogenblikkelijke volheid met een casual effect. De natuurlijke finish laat de haren warrig ogen. Ideaal om van look te veranderen zonder je haar te wassen.

ROZE AVENUE FINISHING RUNWAY SPRAY WAX Creëer de ideale textuur met deze soft hold spray wax. De finishing spray wax geeft je haar grip en een langdurig glans. Het geheim van je runway look. Geschikt voor elk haar type.

   

NOIR STOCKHOLM DRY SHAMPOO AND TEXTURISING SPRAY FOR BLONDES, BRUNETTES & DARK HAIR Een verfrissende droogshampoo en textuurspray voor blondines, brunettes en donker haar. Geeft je haar vorm, volume en extra textuur. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, volume creëren en het haar toch licht en gezond houden.