Je haar beschermen tegen de zon: Dit zijn de beste producten met uv bescherming!

Recent onderzoek toont ons aan dat overmatige blootstelling aan de zon een van de meest schadelijke factoren is voor ons haar.

Door vaak en lang in de zon the gaan verslechtert de eiwitstructuur van het haar. Het haar verliest zijn elasticiteit, waardoor het sneller afbreekt, je krijgt gespleten haarpunten en je haar wordt dof.

Daarom is het belangrijk dat je tijdens je vakantie en de zomermaanden je haar extra goed beschermt met onder andere producten met een uv bescherming. Gelukkig hoeven we geen dikke vette creme in ons haar te smeren maar zijn er tientallen verschillende opties, van geconcentreerde serums, oliën, hairsprays, texture sprays & leave in's tot voedende rijke crèmes. Je hebt genoeg opties om uit te kiezen. Via onderstaande link vind je alle producten in ons assortiment met UV bescherming. Kies er eentje die bij jou past!

BESCHERM JE HAAR TIJDENS DE ZOMER MET DEZE PRODUCTEN MET UV BESCHERMING

           

Natuurlijk of gebleekt, blond, wit of grijs haar is kwetsbaarder voor de zon dan andere haartypes. Het heeft namelijk de neiging dof en geel te worden. Met een paarse shampoo, ook wel zilvershampoo kan je dit tegengaan. De paarse pigmenten corrigeren de ongewenste gele tinten. 

BEKIJK HIER ONZE NIEUWSTE EN BESTE PAARSE SHAMPOOS OM GEEL TE BESTRIJDEN 

           

Laten we dus meer beschermende maatregelen nemen om onze haarkleur helder en lengtes sterk te houden!

ENJOY YOUR SUMMER ♥︎