Het Haartheater Christmas Gift Guide

De feestdagen komen er weer aan en wij hebben een speciale selectie gemaakt van de leukste cadeaus om weg te geven (of om stiekem zelf te houden)

De mooiste gift sets, speciale christmas offers of verras je vriend, vriendin, familie of geliefde met de giftcards van Het Haartheater.

Noir Stockholm heeft 5 verschillende feestelijke verpakkingen. Je kunt kiezen uit Box A t/m Box E met 2 producten van de hun bestsellers. Je vind ze HIER.

Olaplex heeft dé hair repair treatment kit in een limited edition en bevat alle producten die je nodig hebt om je beschadigde haren weer te herstellen en leven in te blazen.

Speciaal voor de feestdagen, Redken's oplossing voor krachtherstel, intense conditionering en bescherming tegen kleurvervaging voor alle soorten beschadigd haar in een feestelijke verpakking. De verpakking bevat de Acidic Bonding Concentrate Sulfate-Free Shampoo, Acidic Bonding Concentrate Sulfate-Free Conditioneren de Acidic Perfecting Concentrate Leave-In Conditioner.

Redken Extreme versterkt en herstelt beschadigd haar. Formules boordevol proteïnen voor sterker haar. Helpt break en gespleten punten voorkomen.

Shop de feestelijke boxen van Redken hier.

You can't go wrong met de giftcards van Het Haartheater. Je kunt deze gebruiken voor een mooie behandeling of producten in een van onze salons. De giftcards beginnen bij bij €50 - €200 en zijn online te bestellen en in de salon. In de salon kan je zelf een bedrag kiezen. 

Shop hier onze Gift guide 

 

Het Haartheater