Het is winter, wat betekent dat voor ons haar?

De dagen zijn korter (minder zon) waardoor er minder melatonine wordt aangemaakt, dit heeft als gevolg dat onze haargroeisnelheid afneemt en we meer haaruitval hebben. (zo heeft in de zomer, de warmte en het zonlicht een positieve invloed op je hormonen die de haargroei regelen)

Ons haar heeft nu extra ondersteuning nodig in de vorm van voedingsstoffen. Zo is het belangrijk om voldoende eiwitten, vitamines (vooral vitamine B12), zink en omega-3 vetzuren binnen te krijgen. OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren. Dankzij de 17 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal je haar gezonder zijn, aanvoelen en er gezonder uitzien.

Beoogde effecten
  • Langer en sterker haar - Het van binnenuit voeden van het haar

  • Het verbeteren van de algehele gezondheid

  • Verbeteren van de haarsterkte

  • Haaruitval voorkomen

  • Haarbreuk tegengaan

Hoe te gebruiken?

– Neem twee vegan Soft Gums™ per dag op moment naar keuze
– Gebruik minimaal 3 maanden voor het beste resultaat
– Buiten bereik van jonge kinderen en op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht en vocht bewaren

Zo voedt je het haar met alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te groeien. Het resultaat: mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl het risico op haarbreuk en haaruitval vermindert.

Daarnaast hebben de snoepjes een natuurlijke zwarte bessensmaak en plakken niet aan de tanden.

Over de ingrediënten

De Soft Gums™ zijn ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen. Een dagelijkse dosis van 2 Soft Gums™ bevat slechts 2,82 gram suiker: het equivalent van een hap van een banaan. De gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en naast vegan, ook halal gecertificeerd.

OASE Hair Vitamins bevat in geen geval hormonen en beïnvloed dus ook nooit de groei van lichaamshaar. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat OASE Hair Vitamins geen enkele bijwerking veroorzaakt. Daarbij is het product vrij van zuivel, gluten, soja, pinda’s en andere allergenen. OASE Hair Vitamins is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lijst van voedingswaarde per 2 Soft Gums:

Vitamin A (400 µg)
Vitamin B6 (1,4 mg)
Vitamin B12 (3 µg)
Vitamin C (40 mg)
Vitamin D3 (5 µg)
Vitamin E (12 mg)
Niacin (17 mg)
Biotin (3 mg)
Folic Acid (200 µg)
Iodine (150 µg)
Selenium (28 µg)
Zinc (10 mg)
Inositol (5 mg)
Cysteine (40 mg)
Taurine (60 mg)

Shop hier je OASE vitamines: