Haarextensions bij Het Haartheater Amsterdam

Heb je altijd al lang en/of vol haar gewild, maar wil het maar niet lukken?

Onze experts bij Het Haartheater kunnen je haar volledig omtoveren tot een mooie volle bos!

Wij werken alleen met het beste kwaliteit ECHT haar en is niet te onderscheiden van je eigen haar.

Onze stylisten werken met de 'microring techniek' waarbij het haar wordt ingeweven met naald en draad aan de ringetjes die in je haar zijn gezet, deze techniek is volledig veilig, het beschadigd je eigen haar niet!

Tips & Tricks voor mooie weaves en een lange levensduur
  1. Je weaves zijn gemaakt van echt haar en het is daarom belangrijk ze goed te verzorgen. Zo zullen ze oplichten in de zon en onder de zonnebank (warmer/geler/oranje). Zorg dus altijd voor een goede hittebescherming of sun protection. (de Noir Stockholm -Essential Leave-in conditioner of de Mr. Smith- Leave in zijn hier perfect voor.) Zie hier alle UV protection sprays

  1. Het is belangrijk om een zilvershampoo te gebruiken om de frisheid en de koele tint van je kleur te behouden. Dit kan je 1x per week doen. Ook kan je zilvershampoo mengen met je gewone shampoo. (Ons aanbod zilvershampoo's)

  2. De weaves zijn al opgelicht en daarna ingekleurd. Net als je eigen haar kan de kleur terug lopen (warmer of lichter worden). Overleg met een van onze stylistes wat je kan doen om de kleur mooi te houden, denk aan tonen, balayage bijwerken en opfrissen. Dit kan in combinatie met het ophogen van je weaves.

  3. Parfum in je weaves kan zorgen voor verkleuring (warm/geel/oranje). Voorkom dit!

  4. Veelvuldig of dagelijks gebruik van een stijl/krultang kan ervoor zorgen dat je weaves, net als je eigen haar. sneller slijt. Gebruik altijd een goede hittebescherming en een professionele stijl.krultang en zet de temperatuur nooit hoger dan 185 graden. (Hittebescherming voor je extensions)

  5. Ook kan het gebruik van een stijl/krultang met een te hoge temperatuur en zonder goede hittebescherming zorgen voor verkleuring van je weaves.  Zit zorgt voor verkleuring (warmer/geler/oranje).

  6. Zonnebrand en weaves gaan niet goed samen! Dit komt door de bronzers en caroteen. Gebruik altijd een zonnebrand op minerale basis, wij adviseren Lovelli.

Heb je vragen over je extensions? Stel ze gerust door te bellen, via de mail of in de salon!

+31 (0)20 226 1088

[email protected]

Afbeelding: @beauty_by_anouk