De beste Tips & Tricks om je haar te ontklitten

Hoe ontklit je je haar zonder deze te beschadigen? Volg deze haartips om gespleten punten en haarbreuk te voorkomen.

Tip 1:

Kammen voor het wassen. Omdat je haar moeilijker te kammen is als het nat is, adviseren wij om je haar te kammen als het droog is, daarnaast is je haar zwakker als het nat is en zal het dus sneller afbreken.

Tip 2:

Uiteraard is het gebruik van de juiste borstel/kam niet geheel onbelangrijk, gebruik bijvoorbeeld een kam met brede tanden of een peddelborstel, die zijn perfect om die vervelende klitten weg te werken.

Tip 3:

Gebruik een haarolie om te helpen ontwarren. Wij zijn fan van de DAVINES OI OIL, verkrijgbaar in de onze salons en webshop.

Tip 4:

Verdeel je haar om breuk te voorkomen. Begin onderaan en werk omhoog, op die manier glij je er zo doorheen als je bij de wortels aankomt.

Als je namelijk bovenaan begint maak je de klitten alleen maar groter namate je ze naar beneden borstelt.

Tip 5:

Gebruik een zijden kussensloop. We hebben het al eens gezegd, en we zullen het nog een keer zeggen, investeer in een zijden kussensloop.

Zijde heeft een gladde textuur waardoor je haar er zonder wrijving overheen glijdt. Dit betekent dat je minder snel wakker wordt met kroeshaar en klitten.

Tip 6:

Verwen je haar elke week met een vochtinbrengend masker. Bekijk hier de Olaplex no 8, intense moisture mask. Dit is een herstellend masker dat hydrateert, glad maakt, laat glanzen en body geeft!