5 Tips voor je bezoek aan de kapper, voor het mooiste resultaat

Er is toch niks fijner dan dat je de salon uitloopt met de meest fantastische haarkleur die je ooit hebt gehad?

Om er voor te zorgen dat je altijd met een mooie haarkleur de deur uit loopt hebben wij een aantal tips voor je zodat jij altijd het beste haalt uit jouw bezoekje aan de salon!

Was je haar de dag voor je gaat kleuren bij de salon 

Ons advies is om 24 - 48 uur voordat je naar de salon komt de haar te wassen. Je hoofdhuid produceert natuurlijk vet wat je hoofdhuid beschermt tegen de chemicaliën.

Kom met natuurlijk vallend haar

Wij snappen dat het eng is om zonder iets aan je haar gedaan te hebben naar de salon toe te komen, maar om de beste indruk van je haarkwaliteit te krijgen is het het beste als we de natuurlijke structuur zien. We zien hieraan in welke status je haar is en of het gezond genoeg is om te kleuren.

Wees specifiek en neem inspiratie mee

Heel veel mensen denken dat wij het suf vinden als je een plaatje bij je hebt. Wij kunnen geen gedachten lezen en als je iets in je hoofd hebt wat je anders uitlegt kan het wel eens zo zijn dat je met een haarkleur naar huis gaat die je net niet wenste.

Wat voor de een een koele kleur is kan voor de ander wel eens heel warm zijn. Tip: maak een pinbord op Pinterest van je favoriete haarkleuren.

Wees geduldig

Wij snappen als geen ander dat als je een grote verandering wilt bijvoorbeeld van Brunette naar Blond dat je dat het liefste in 1 dag hebt. Het kan zijn dat wij je adviseren het niet in 1 keer te doen maar in stappen om zo tot het beste resultaat te komen.

Wij houden van gezond haar en willen er alles aan doen om je haar gezond te houden en daar heb je soms wat geduld voor nodig.

Onderhoudt je haar goed

Afhankelijk van wat je hebt laten doen of nog in de toekomst wil gaan doen is het voor ons belangrijk dat je de juiste producten gaat gebruiken en je haar heel goed gaat verzorgen. Neem bijvoorbeeld de overgang van Brunette naar Blond. Dat gaat je vaak een aantal stappen kosten. Het kan zijn dat je iets vaker tussendoor naar de salon moet komen om een speciale treatment te nemen of om je kleur een beetje aan te passen.

Hier vind je een selectie met producten om je haar goed te verzorgen
 
Boek hier je afspraak in een van onze salons