10x de beste voeding voor gezond, sterk en glanzend haar

Je haar zit slap en voelt futloos en je krijgt het maar niet in model. Je gebruikt al de juiste haarverzorgingsproducten en hebt alles al geprobeerd. Het kan zijn dat je lichaam vraagt om extra verzorging van binnen uit. 

Wij geloven er in. Hoe beter je voor jezelf zorgt: hoe meer je het zal merken aan je haar!

Hier een lijst met producten die zeker een positieve invloed hebben op je haar:
Zalmfilet

Zalmfilet bevat omega-3 vetzuren, vitamine B12 en ijzer. Het zorgt voor een gezonde hoofdhuid.

Groene groenten

Spinazie, broccoli en snijbiet zijn een prima bron van vitamine A en C. Deze vitamines heeft je lichaam nodig om talg te produceren.

Bonen

Ze bevatten onder andere proteïne voor de haargroei. Ze zijn rijk aan ijzer, zink en biotine. Biotine verbetert de haarconditie en helpt tegen kaalheid en grijs haar.

Noten

Noten bevatten veel zink en een tekort aan zink kan leiden tot haaruitval. Eet daarom genoeg noten!

Gevogelte

Kip en kalkoen zijn rijk aan proteïne en ijzer en helpen tegen breekbaar haar.

Eieren

Eieren bevatten proteïne, biotine en vitamine B12.

Volkoren producten

Voor een gezonde dosis zink, ijzer en vitamine B moet je zorgen dat je voldoende volkoren producten eet.

Oesters

Ook oesters zijn goed voor gezond haar. Dit komt door het mineraal zink, een krachtige antioxidant.

Zuivelproducten

Zuivelproducten bevatten calcium en dit mineraal stimuleert de haargroei.

Wortelen

Vitamine A draagt bij aan een gezonde hoofdhuid.

Naast dit alles kan je het iedere dag aanvullen met OASE Hair Vitamins 

Een revolutionair vegan haarsupplement dat alle essentiële voedingsstoffen bevat voor gezonder, langer en mooier haar.

OASE Hair Vitamins zijn revolutionaire, vegan Soft Gums™ met een natuurlijke zwarte bessensmaak. De gummies dragen bij aan mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl ze het risico op haarbreuk verkleinen.

Beoogde effecten van de Hair Vitamins:
  • Langer en sterker haar
  • Het van binnenuit voeden van het haar
  • Het verbeteren van de algehele gezondheid
  • Verbeteren van de haarsterkte
  • Haaruitval voorkomen
  • Haarbreuk tegengaan.

De OASE Hair Vitamins bevatten 17 cruciale elementen voor optimale en duurzame haarverzorging, zonder over de veiligheidsmarges te treden. Om die reden heeft OASE het meest complete en verantwoorde haarsupplement op de markt. Daarnaast zijn de Hair Vitamins vrij van zuivel, gluten, soja, pinda’s en andere allergenen.

OASE Hair Vitamins bevatten in geen geval hormonen en beïnvloeden dus ook nooit de groei van lichaamshaar.

OASE Hair Vitamins bestaan uit 17 hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het product wordt geproduceerd met behulp van gepatenteerde Zwitserse technologie.
De gepatenteerde Soft Gums™ zijn zachte, zoete snoepjes met zwarte bessensmaak en plakken niet aan je tanden. De Hair Vitamins worden uitsluitend van natuurlijke ingrediënten gemaakt, zijn vegan en halal gecertificeerd.

Vergeleken met andere merken die gelatine en pectine gebruiken, smaken de Soft Gums™ beter, zien ze er mooier uit en blijven ze niet plakken aan je tanden. De Hair Vitamins zijn volledig vegan en halal, en een dagelijkse dosis bevat slechts 2,82 gram suiker: het equivalent van een hap van een banaan. De gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en uiteraard vrij van GMO’s.

De Soft Gums™ zijn ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen. De ingrediënten worden geleverd door de Koninklijke DSM N.V, die bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaarden en grondige evaluatie van producten en ingrediënten tijdens elke stap van de productie.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat OASE Hair Vitamins geen enkele bijwerking veroorzaken. Daarbij is het product vrij van allergenen.
OASE Hair Vitamins zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 2 Soft Gums. Een potje OASE Hair Vitamins bevat ongeveer 30 dagelijkse dosissen (60 Soft Gums™, 210g).