Liv Botanics

Toon 1 - 9 van 9
More filters

LIV Botanics is van mening dat biologische huidverzorging de regel moet zijn - niet de uitzondering.

Onze ingrediënten blijven zo dicht mogelijk bij de natuur.

Met de hand samengestelde, op planten gebaseerde formules met alleen krachtige plantenextracten, hoogwaardige actieve stoffen, vitamines, mineralen en andere huidvoedingsstoffen. Je huid zal stralen als nooit tevoren.

Wat voor ons belangrijk is, is voor iedereen belangrijk! En wat je op je huid smeert, doet ertoe, voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Daarom hebben we biologische, hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Gemaakt zonder onnodige ingrediënten of elementen om ze alleen maar duurder te maken dan ze zouden moeten zijn.

Niet alleen onze ingrediënten zijn duurzaam en vegan, ook onze verpakkingen zijn dat. Gemaakt van lokaal geteeld olifantsgraspapier, lijmloos en bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkt, omdat we geen compromissen sluiten.

Maar we zijn geobsedeerd door meer dan alleen een mooie huid. We zien een toekomst waarin de huidverzorgingsindustrie wordt getransformeerd. Maar wacht even. We willen nog groter denken: we willen de wereld getransformeerd en gedreven zien door bewuste eerlijke merken die natuurlijke, schone en biologische ingrediënten gebruiken. Omdat plantaardige en echt milieuvriendelijke huidverzorging de weg vooruit is en we hebben dit voor je gecreëerd.

Onze normen zijn ambitieus, net als onze visie. Gewoon zoals het hoort.