Het Haartheater Heemstede is officieel geopend!

Het Haartheater opent zijn deuren in Heemstede!"

We kunnen nauwelijks onze opwinding verbergen, dus laten we meteen met de deur in huis vallen: Het Haartheater is nu officieel in Heemstede gevestigd! 

Het Haartheater is dé plek voor fantastische haarverzorging en stijl in Amsterdam, en nu brengen we onze expertise en magie naar deze prachtige stad. We zijn ontzettend enthousiast om de inwoners van Heemstede te verwelkomen in onze gloednieuwe salon.

Waar vind je ons?

Onze nieuwe locatie is gevestigd op Jan van Goyenstraat 15, midden in het hart van Heemstede.Geniet van de gezellige sfeer en de nieuwste snufjes in de haarverzorgingswereld, we hebben overal aan gedacht.

Wat kun je verwachten?

Bij Het Haartheater draait alles om jou en jouw mooie lokken. Onze getalenteerde stylisten staan klaar om je te laten stralen met de nieuwste kapsels, haarkleuren en behandelingen. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je met een glimlach en een adembenemende coupe de deur uitgaat.

Blijf op de hoogte!

Wil je geen enkele update missen? Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter (@Haartheater) om op de hoogte te blijven van al het nieuws, speciale aanbiedingen of gewoon voor inspiratie voor je volgende afspraak! 

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen! Tot binnenkort.

Alvast een afspraak maken?

Liefs, Het Haartheater-team ❤️✂️